Nieuws archief september 2016

...Terug

11-09-2016

Open dag Schietvereniging Scherpenzeel.

SCHERPENZEEL - Schietvereniging Scherpenzeel houdt zaterdag 17 september een open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn belangstellenden welkom op de accommodatie aan de Breelaan 4, achter zwembad ít Willaer.

Tijdens de Nationale Sportweek houdt Schietvereniging Scherpenzeel een open dag om jong en oud nader kennis te laten maken met de Schietvereniging. Schietvereniging Scherpenzeel bestaat al meer dan 100 jaar. De accommodatie bestaat uit 12 ondergrondse schietbanen met een lengte tot wel 50 meter.

Tijdens de open dag zullen er leden actief met het schieten bezig zijn. Bezoekers krijgen zo een goed beeld wat de schietsport inhoudt. Bezoekers krijgen de gelegenheid een aantal schoten te lossen met een klein kaliber geweer op 12 meter en luchtgeweer op 50 meter. Bezoekers tot 18 jaar kunnen met een luchtgeweer schieten. Dit alles gebeurt natuurlijk onder deskundige begeleiding. Daarnaast worden er verschillende demonstraties gegeven met grotere kalibers geweer en pistool. Leden zullen vragen beantwoorden en vertellen over de diverse mogelijkheden van de schietsport en de vereniging.

De schietsport en veiligheid staan altijd al hoog in het vaandel. Onze leden schieten met geweer- en pistooldisciplines, klein- en grootkaliber, zwartkruit en lucht. Voor volwassenen, zowel dames als heren, zijn wij elke maandag- en woensdagavond open. Ook op zaterdagmiddag zijn wij geopend. De donderdagavond is een speciale avond alleen voor de 25 jeugdleden. Hierbij is altijd toezicht van volwassenen aanwezig.

Iedereen is welkom om te kijken. Als u een aantal proefschoten wilt doen, zorg dan dat u een geldig legitimatiebewijs bij u heeft.

Kijk voor meer informatie over Schietvereniging Scherpenzeel en de open dag op de website: www.schietverenigingscherpenzeel.nl. Voor vragen kunt u mailen naar: opendagsvs@gmail.com