Nieuws archief januari 2015

...Terug

12-01-2015

Open dag Schietvereniging Scherpenzeel.

Schietvereniging Scherpenzeel houdt zaterdag 31 januari een open dag. Van 10.00 tot 14.00 uur zijn belangstellenden welkom in de accommodatie aan de Breelaan 4, achter zwembad 't Willaer.

U wordt uitgenodigd om nader kennis te maken met schietvereniging Scherpenzeel die al meer dan 100 jaar bestaat. De accommodatie bestaat uit 12 ondergrondse schietbanen tot wel 50 meter.

Tijdens de open dag zullen er leden actief met hun sport bezig zijn. Bezoekers krijgen zo een goed beeld over wat de schietsport inhoudt. De vereniging geeft bezoekers de gelegenheid om zelf actief te ervaren hoe het is om een sportschutter te zijn. Er zijn een aantal banen gereserveerd zodat men met een klein kaliber geweer een aantal schoten kan lossen. Bezoekers tot 18 jaar kunnen tijdens de open dag met een luchtgeweer schieten. Dit alles gebeurt onder deskundige begeleiding. Tevens worden er verschillende demonstraties gegeven met grotere kalibers. Leden zullen vragen beantwoorden en vertellen over de diverse mogelijkheden van de schietsport en de vereniging.

Schietsport en veiligheid staan altijd al hoog in het vaandel. Onze leden schieten met geweer en pistooldisciplines, groot kaliber, maar ook met luchtwapens en zwartkruit. Voor volwassenen, zowel dames als heren, zijn wij elke maandag- en woensdagavond open. Ook op zaterdagmiddag zijn wij geopend. De donderdagavond is een speciale avond voor jeugdleden. Hierbij is altijd toezicht door volwassenen.

Iedereen is welkom om te kijken. Als u een aantal proefschoten wilt doen, zorg dan dat u een geldig legitimatiebewijs bij u heeft.

Voor vragen kunt u mailen naar: opendagsvs@gmail.com of bellen naar Frank van Woudenberg: 06-27126435