Nieuws archief maart 2008

S.V. "SCHERPENZEEL"
Zomercompetities 2008 voor K.K.P. en G.K.P.

Scherpenzeel, 01 maart 2008.

Het is mij een genoegen om de aanmelding voor de zomercompetities KKP en GKP voor het jaar 2008 open te kunnen stellen.

COMPETITIE – KKP:
5 VOLLEDIGE series van 40 schoten KKP/r dan wel LP – 10 meter.
De 8 kaarten dienen op één schietbeurt verschoten te worden.

COMPETTIE – GKP:
5 series van 10 schoten GKP/r – 25 meter.
De serie van 10 schoten is NIET op 1 kaart, maar per serie 2 kaarten met vijf schoten.
Net als vorig jaar dus. Dit om de schutters de kans te geven om "50-punten-kaarten" te schieten. Net zoals bij KKP. Wel echter beide kaarten op één schietbeurt verschieten.
En alles dient verschoten te worden met "normale" richtmiddelen.

De competities lopen dit jaar van 01 APRIL 2008 tot en met 29 SEPTEMBER 2008.
De halve-finale en finale KKP zal op woensdag 29 oktober 2008 gehouden worden.
En die van GKP op woensdag 10 december 2008.

Tip voor kanshebbers en publiek; datums vrijhouden (op die datums wordt alleen deze finales geschoten op onze banen of door andere schutters alleen met .22 Lr.).

Bij inschrijving voor één (1) competitie zijn de kosten € 7.--. De tweede competitie kost u slechts € 5.--.
Betalen is aanmelden. Aanmelden bij Ad Verbeek.

Zoals gebruikelijk komen de benodigde kaarten in de postbakken te staan.
Met een rooster van de deelnemers.
De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de kaarten en het terugzetten van de kaarten in de kaartenbak.
De kaarten mogen door de griffier geteld worden. Maar NIET met een schotmaatje.
Evenals vorig jaar worden namelijk de punten geteld door Martin Wigtman.
Hij is tevens verantwoordelijk voor de tussenstanden.

Vriendelijke groeten,

Ad Verbeek.

COMPETITIES KKP EN GKP

S.V. SCHERPENZEEL
Seizoen 2008

Deze competities lopen van 1 april 2008 tot 1 oktober 2008.

U KUNT U COMPETITIEKAARTEN DUS VERSCHIETEN TOT EN MET

MAANDAG 29 SEPTEMBER 2008.

Wederom zullen er bij beide competities finales worden geschoten.
De beste acht (8) uit beide competities zullen uitgenodigd worden voor het verschieten van een halve-finale met aansluitend voor de beste vier (4) een finale.

HALVE/FINALE K.K.P.
D.D. WOENSDAG 29 OKTOBER 2008.

VANAF 19.45 UUR (incl. uitleg).

HALVE/FINALE G.K.P.
D.D. WOENSDAG 10 DECEMBER 2008.

VANAF 19.45 UUR (incl. uitleg).

Een "PROTOCOL" voor deze finales, alsmede een "tijdsbalk" ligt t.z.t. ter inzage in het verenigingsgebouw.

Ad Verbeek.

19-03-2008

SCHIETTEAM KKP SCHERPENZEEL NAAR FINALE CUP KKP – SKGV.

Het team klein kaliber pistool (KKP) van onze vereniging heeft in de thuis- en uitwedstrijden op 23 januari en 05 maart j.l. het team van de schietvereniging Driebergen-Rijsenburg verslagen. Wel met een nipte uitslag. Maar het team van Scherpenzeel staat in de finale.
In de wedstrijd op 23 januari behaalde Driebergen 1419 punten en Scherpenzeel 1426. En ook de tweede wedstrijd op 05 maart werd met enige winstpunten afgesloten. Driebergen had toen 1386 punten en Scherpenzeel 1389 punten.
De andere winnaar in de halve finale is "Wilhelm Tell" uit Putten.

UITSLAGEN TWEEDE RONDE ( vet gedrukt is winnaar):

1 "Scherpenzeel" Scherpenzeel 2815 pnt. tegen 2 "Driebergen-Rijsenburg" Driebergen 2805 pnt.
3 "Wilhelm Tell" Bennekom 2739 pnt. tegen 4 "Wilhelm Tell" Putten 2833 pnt.

FINALE:
Bovengenoemde vier verenigingen nemen deel aan de finaleavond te Barneveld.
De finale zal gaan tussen "Scherpenzeel" uit Scherpenzeel en "Wilhelm Tell" uit Putten. En de kleine finale zal gaan tussen "Driebergen-Rijsenburg" uit Driebergen en "Wilhelm Tell" uit Bennekom.
Deze wedstrijden worden gehouden op woensdag 09 april 2008 op de banen van SV "De Eendracht" te Barneveld.
Baan open om 19.30 uur. Aanvang uitleg 20.00 uur.
De finale en de kleine finale worden beide te gelijke tijd gehouden op acht elektronische banen. Beide wedstrijden zullen verlopen in de sessie van twee maal een serie van acht schutters (twee van elk team).

De deelnemende teams kunnen uiteraard steun gebruiken. Kon daarom uw team aanmoedigen.