Nieuws archief mei 2006

23-05-2006
24 Juni Feestavond!!!
's Avonds na de grote onderhoud is er een feestavond. Het wordt een carribbean party.
Voor degene die meehelpen met het onderhoud is de entree gratis. Voor de rest is de entree 8 euro en onder de 12 jaar 4 euro.
Dit is inclusief BBQ!!!!!!!! Leden en aanhang
Meer nieuws en flyer volgen. Opgeven bij Jan H., Marc G. en Ruud ten H. Zie ook de agenda

23-05-2006

Schutterij Schietvereniging “Scherpenzeel” komt in actie.

Zaterdag 6 mei, zijn Frank en Sandra, beide bekende en actieve leden van schietvereniging “Scherpenzeel”, in het huwelijk getreden.

Daarom werd de oude schutterij van de vereniging maar weer eens op poten gezet. Toestemming werd gevraagd en verkregen van de gemeente en de politie (waarvoor wij zeer erkentelijk zijn)
De uniformen werden uit de kast gehaald, en opgepoetst, de hoeden voorzien van nieuwe veren.
Al vroeg in de middag verzamelden de deelnemers zich bij het gebouw van de vereniging zodat er na het omkleden nog even tijd was om de diverse commando’s te oefenen.

Daarna werd er snel naar het gemeentehuis gereden waar we erg op tijd waren (nog voor het bruidspaar arriveerde stond de Schutterij al klaar).

Dat gaf de commandant, wel de gelegenheid, om terwijl de huwelijksplechtigheid in het gemeentehuis nog plaatsvond, voor het gemeente huis onder dreiging van zware straffen de puntjes op de I te zetten.

Toen het bruidspaar naar buiten kwam stond de schutterij dan ook geheel klaar, om de felicitaties over te brengen. Vervolgens werd er onder leiding van de commandant een toost op het bruidspaar gedaan, waarna de ceremonie werd afgesloten met 2 eresalvo’s

Huwelijk Huwelijk
Klik op de plaatjes voor een vergroting